Excite

Leonardo DiCaprio moet afvallen voor Inception

Natuurlijk, wereldberoemd worden met acteren is een droom van veel mensen. Je ontmoet interessante, leuke mensen, er wordt een hoop voor je betaald en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je niet kan pinnen. Maar er zit ook een keerzijde aan acteren. Dat ondervindt Leonardo DiCaprio momenteel. Voor de film Inception moet hij voor december nog flink wat kilo's kwijtraken. De filmster vindt zichzelf niet goed in lijnen en is bang dat hij de deadline niet haalt.

Inception is de nieuwe film van Christopher Nolan. Het laatste kunststukje van Nolan is de Dark Knight, waarmee de regisseur die ook Memento regisseerde veel naam maakte. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe film van de regisseur met de geniale blik op films. Momenteel draait de trailer voor Inception voor Inglorious Basterds in de Verenigde Staten, de film van Quentin Tarantino waar iedereen over praat. Niet zo vreemd dat veel mensen dan ook niet kunnen wachten tot Inception uitkomt.

Wellicht vertraagt het uitbrengen van Inception dus nog als Leonardo DiCaprio niet op tijd afvalt. Het is de bedoeling dat de Titanic-ster niet alleen afvalt, maar er uiteindelijk uitgemergeld uitziet. DiCaprio, die flink van het leven kan genieten, is bang dat hij dat niet voor elkaar krijgt. Hij beweegt veel en is op een flink dieet, dus hij doet er wel zijn best voor. Mocht hij het niet op tijd halen, dan hebben wij een gouden tip van drie letters voor Christopher Nolan: CGI. Daarmee doe je DiCaprio veel plezier!

Afbeelding:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020