Excite

Leven Lady Gaga wordt verfilmd

Alles wat Lady Gaga aanraakt, verandert in goud. Dat moet het Amerikaanse televisiestation Lifetime gedacht hebben toen ze een opvallend nieuw project in de stijgers zetten. Het leven van Lady Gaga wordt namelijk verfilmd. Niet als documentaire, maar als echte speelfilm dus.

Zoektocht naar actrice

De filmmakers baseren zich op het boek 'Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga' van Norman Snider en Maureen Callahan. Zelf zal de extravagante zangeres niet te zien zijn in de film. Voor de rol van Lady Gaga, of Stefani Germanotta zoals ze eigenlijk heet, moet dan ook een overtuigende actrice worden gezocht. Geen gemakkelijke klus. De zender heeft een castingbureau ingeschakeld om die zoektocht tot een goed einde te brengen.

Voor wie geïnteresseerd is in de rol, Parool.nl meldt dat er in de castingomschrijving het volgende staat: "Stefani Germanotta (Lady Gaga) is een slim, rebels katholiek schoolmeisje dat van roem droomt. Het verhaal gaat over haar leven van 16 tot 22 jaar. Als we haar voor het eerst ontmoeten is ze een donkerharig, zeer getalenteerde en intens ambitieuze tiener. (...) We zoeken een actrice die fysiek op Lady Gaga lijkt en die denkt dat ze de periode tussen 16 en 22 kan spelen. Kunnen zingen heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk".

Fame, fame, fame

In 2008 debuteerde Lady Gaga met het album 'The Fame'. De eerste singel van dat album was 'Just Dance', die maar liefst in zeven landen de nummer één positie behaalde. In november 2009 lanceerde ze haal tweede album: 'The Fame Monster'. Het is dan ook niet vreemd dat de film waarschijnlijk 'Fame Monster: The Lady Gaga Story' zal gaan heten. Een releasedatum is nog niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020