Excite

Leven van Steven Tyler mogelijk verfilmd

Het leven van Steven Tyler, de zanger van Aerosmith, wordt mogelijk verfilmd. De bekende Hollywoodregisseur Ron Howard heeft de rechten van de autobiografie van Tyler gekocht. Wanneer de film in productie gaat is nog niet bekend. "Waarschijnlijk als mijn vliegtuig neerstort of misschien tijdens mijn leven," zei de Amerikaan tegen het modeblad Women's Wear Daily.

Fantastische carrière

De 63-jarige zanger heeft dan ook al een aardige carrière achter zich liggen. In 1973 bracht Tyler met de band Aerosmith zijn eerste album uit, en meteen was de toon voor zijn loopbaan gezet. Het album bereikte twee keer platina in Amerika. Niet onaardig dus en met latere albums als Toys in the Attic en Get a Grip zou dit succes zelfs overtroffen worden.

Dit jaar kwam de autobiografie van Steven Tyler uit, getiteld Does the Noise in My Head Bother You?. De zanger denkt zelf dat het werk zeer geschikt is om verfilmd te worden, zo blijkt uit het interview. "De hele Aerosmith-belevenis is een droom die waarheid is geworden. Iedere keer als er iets gebeurt denk ik: is dit een film?" Het boek is een verzameling van zijn gedachten of zoals Steven Tyler zelf zegt: "alle shit waar ik de afgelopen veertig jaar over heb nagedacht."

Verslaafd aan alcohol en drugs

Zo had Steven Tyler in de jaren '70 stevige problemen. Blijkbaar had het succes van Aerosmith zijn uitwerking niet gemist: Tyler raakte aan de drank en drugs en de populariteit van zijn band was tanende. Met vallen en opstaan krabbelden Tyler en Aerosmith uit het dal. Als bekroning werd de formatie In 2001 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020