Excite

Liam Gallagher laat gebit renoveren

Liam had er zelf niet zoveel last van, maar zijn management wilde dat hij er voor zijn muzikale comeback op zijn best uit zou zien. Dus betaalde de voormalige Oasis-zanger maar liefst 7000 pond aan de tandarts voor een gebitsrenovatie. Het resultaat: een prachtige Hollywood-lach waar hij weer even mee vooruit kan.

De 38-jarige zanger werkt nu hard aan de promotie van zijn nieuwe band, Beady Eye. Zijn management zou hem verteld hebben dat hij direct de hulp van een tandarts in moest schakelen, omdat zijn gebit niet om aan te zien was. Liam wist wel dat zijn tanden nooit zijn sterkste punt zijn geweest en wilde er zelf ook zo goed mogelijk uitzien voor zijn comeback. Dus was dit het moment om er toch iets aan te doen.

Liam kreeg de volledige behandeling: zijn grijze vullingen zijn vervangen door witte vullingen en hier en daar heeft hij nog een kroon gekregen, zodat zijn tanden er wat rechter uitzien. Volgens omstanders zou het nieuwe gebit van Liam erg ‘Amerika-vriendelijk’ zijn en moet dit hem ongetwijfeld verder helpen in zijn race naar succes in de Verenigde Staten.

Broertje Noel heeft zijn tanden al eerder een keer flink aan laten pakken en beschikt nu ook over een mooi, wit gebit. De broertjes praten echter niet meer met elkaar, dus de kans dat ze ervaringen uit zullen wisselen is minimaal.

Afbeelding: Flickr, gebruiker freschwill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020