Excite

Lichaam Crocodile Hunter misschien opgegraven

Het lichaam van Steve Irwin, bij velen beter bekend als de Crocodile Hunter, wordt mogelijk weer opgegraven. Irwin ligt begraven in Queensland Zoo en deze dierentuin, die door de weduwe van Irwin gerund wordt, verkeert in financiële problemen. Een sluiting zou ophanden kunnen zijn.

De wildlife-expert kwam vijf jaar geleden om tijdens een bizar ongeluk met een rog. Na zijn dood gingen geruchten dat zijn lichaam gevoerd zou zijn aan krokodillen, maar zijn weduwe heeft die berichten altijd ontkend. Hij zou juist begraven zijn in de Queensland Zoo, waar hij ook altijd zijn spannende stunts uitvoerde. Volgens ingewijden zou het nu echter zo slecht gaan met de dierentuin, dat de weduwe van Irwin overweegt om het land te verkopen. Zelf ontkende ze deze berichten en gaf ze aan dat er helemaal geen sprake was van een sluiting. Wel gaf ze toe dat er inmiddels meer dan 20 medewerkers ontslagen waren in verband met de lage bezoekersaantallen door het slechte weer.

Twee voormalige werknemers hebben al naar buiten gebracht dat de dierentuin zoveel schulden heeft dat voortzetten niet mogelijk is. De dierentuin was oorspronkelijk opgezet door de vader van Steve, Bob Irwin. Die zou het echter helemaal niet kunnen vinden met weduwe Terri. Nadat Bob in 2008 ontslag nam, zouden de ruzies alleen maar erger geworden zijn.

Afbeelding: Flickr, gebruiker dbking

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018