Excite

Lieke van Lexmond en Mark uit elkaar

Het bekende koppel Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zijn na een relatie van 1,5 jaar uit elkaar gegaan. Het tweetal had elkaar leren kennen tijdens de set van Goede Tijden Slechte Tijden en werden niet veel later een stel.

In 2008 ging de eerdere relatie van Lieke van Lexmond kapot. Het ging toen om een relatie met toetsenist Jeroen Rietbergen. De troost van de breuk vond ze uiteindelijk bij Mark van Eeuwen. Ze gingen een paar keer uit en Lieke ontdekte dat ze Mark toch wel erg leuk vond. Van het één kwam het ander en het tweetal werd al snel een stel.

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zijn nu ongeveer drie weken uit elkaar. Volgens RTL Boulevard werken ze nog steeds samen en is er niets aan ze te merken. Vooral Lieke van Lexmond is tijdens de set erg professioneel bezig en houdt haar lippen stijf dicht over de breuk. Behalve het samenwerken bij Goede Tijden Slechte Tijden, hebben Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen ook samengewerkt aan de animatiefilm Alien vs. monster. Ze spraken beide stemmen in voor de film. Ook zijn ze voor een goed doel samen naar Tanzania afgereisd.

Het is nog niet duidelijk waarom Lieke en Mark uit elkaar zijn. Ze willen geen commentaar geven. Wellicht dat er in de toekomst meer bekend wordt gemaakt over de breuk.

Afbeelding: Zideo.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021