Excite

Lieke van Lexmond viert als single haar vakantie

Lieke van Lexmond is voor het eerst alleen op vakantie geweest. De actrice vloog voor tien dagen naar zuidoost Azië om op te laden voor een druk televisieseizoen bij RTL. “Ik ben in mijn eentje naar Thailand gegaan. Heerlijk in mijn uppie, om echt even tot mezelf te komen.”

Spannend

Het was nog wel even spannend voor de presentatrice om zonder partner op vakantie te gaan, maar Lieke heeft er geen spijt van. “Voordat ik vertrok, vond ik het eerlijk gezegd best wel spannend, maar eenmaal daar heb ik dat geen moment meer ervaren. Ik heb een leven waarin ik vaak veel mensen om mee heen heb en waarin veel mensen op me afkomen. Juist daarom is het fijn om op een plek te zijn waar niemand je kent. Ik kan het ook iedereen aanraden een keer alleen op vakantie te gaan.”

Single op reis

Lieke van Lexmond heeft een roerige tijd achter de rug. Ze was daarom blij om er even in haar eentje op uit te trekken. “Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt alleen maar doen waar je zelf zin in hebt. Daardoor heb je de gelegenheid om stil te staan bij jezelf en wat er in je leven allemaal gebeurt.”

Geen uitspraken

Sinds het verbreken van haar relatie met Jurriaan Oerlemans, laat Lieke maar weinig los over haar liefdesleven. Van februari tot juli had het stel een korte, maar intense relatie. “Iedereen wil dat ik een uitspraak doe over Jurriaan en mij, maar daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Ik voel me goed en ben lekker bezig met mijn werk. Dat is veel belangrijker op dit moment.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020