Excite

LiLo weigert schikkingsvoorstel

Lindsay Lohan. Ooit een veelbelovende actrice, maar tegenwoordig is ze alleen nog maar bekend om haar gedragingen. Van drank- en drugsmisbruik tot diefstal, niets is LiLo te gek. Haar laatste avontuur is de vermeende diefstal van een halsketting. De openbaar aanklager van de staat Californië deed de 24-jarige actrice gisteren een schikkingsvoorstel, dat ze weigerde. Binnenkort mag ze zich voor een rechter gaan verantwoorden.

Begin februari zou Lohan de ketting, die bijna €2000 waard is, hebben gestolen van een juwelier in het stadje Venice. Volgens de geruchten zou Lohan een aanbod hebben gehad van negentig dagen cel voor het vergrijp. Dat aanbod wees ze gisteren van de hand.

Op 22 april mag ze zich voor de rechter gaan verantwoorden. Het is te hopen voor Lindsay dat ze die van haar onschuld weet te overtuigen, anders kan haar wel iets meer boven het hoofd hangen dan drie maanden cel. Ze zat al in een proeftijd omdat de twintiger er wel van houdt om met een drankje op achter het stuur te kruipen.

Lindsay zelf houdt vol dat ze onschuldig is en dat ze de juwelen slechts leende. Haar imago heeft ze echter tegen. De afgelopen jaren verbleef ze al ettelijke malen in een gevangeniscel, en ook voor de afkickkliniek is de actrice al lang geen vreemde meer.

Afbeelding: Flickr, gebruiker avrillllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018