Excite

Lily Allen heeft eetstoornis

Lily Allen, een Britse popzangeres, heeft bekend gemaakt dat ze een eetstoornis heeft. Na het eten braakte ze alles weer uit en verloor hierdoor heel veel gewicht en energie. Dit heeft ze opgebiecht in een documentaire die door de Britse televisiezender Channel 4 is gemaakt. De cameraploeg volgde haar vorig jaar van maart tot oktober. In november kreeg de 25-jarige zangeres een miskraam en daarna hebben de camera’s haar opnieuw gevolgd.

Lily geeft aan dat ze de bladen graag las. De berichten over haar gewicht waren motiverend voor haar. Ze geloofde werkelijk dat ze er goed uit zag, omdat ze zoveel was afgevallen. Toch was ze niet gelukkig, want ze wilde het liefste het dunste meisje ter wereld zijn. Nu ziet ze in dat deze denkwijze niet goed is, maar ze heeft nog steeds een zware strijd.

Mede door de eetstoornis heeft de zangeres besloten om haar muziekcarrière stop te zetten. Veel van haar fans schrokken toen bekend werd gemaakt dat Lily Allen met muziek stopt. Zelf staat de zangeres er nog steeds achter. Ze ziet wat roem met je kan doen en geeft aan liever niet net als Madonna te worden. Lily zegt: "Mensen die bekend en succesvol zijn leven in een maffe wereld en hebben de neiging vroeg te sterven. Dat doe ik liever niet, ik eet liever."

Afbeelding: Flickr, gebruiker TineyHo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020