Excite

Lily Allen is haar kersverse tattoo al zat

Lily Allen wil naar verluid al van een tattoo af, die ze na een nachtje stappen in Los Angeles samen met haar vriendin Lindsay Lohan had laten zetten. Op de wijsvinger van zowel Lily als Lindsay staat nu "Shhh..." te lezen. Toeval of niet, een jaar geleden liet R&B zangeres Rihanna precies dezelfde tattoo ook op haar wijsvinger zetten.

"Rihanna is heel cool, maar ik dacht dat ik origineel was", verkondigde Lily eergisteren. Lindsay Lohan heeft nog geen commentaar gegeven op het plagiaat, maar wel is geweten dat iedereen intussen vindt dat Lily Allen een slechte invloed heeft op haar. Michael Lohan, Lindsay's vader, heeft zich via twitter al uitgelaten over de Britse zangeres. Lily verklaarde in een interview dat ze een Twitter van Lindsay's vader gekregen had waarin stond "Lieve Lily, volgens mij heb jij een alcoholprobleem waar je aan moet werken. Van Michael Lohan."

Volgens Lily heeft ze het party-probleem nu onder controle maar heeft ze intussen een nieuwe verslaving, namelijk Twitter. In het zelfde interview zei ze dat ze het zo'n tien keer per dag deed. Ook heeft ze voor dit doel een Blackberry aangeschaft zodat ze zelfs onderweg zoveel kan twitteren als ze wil.

Het fameuze interview valt ook via Youtube te bezichtigen:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020