Excite

Lily Allen niet te jong voor kind

Lily Allen is niet te jong om moeder te worden. Tenminste, dat vindt de 25-jarige zangeres zelf. Zij heeft inmiddels haar ‘pensioen’ uit de muziekwereld aangekondigd en wil zich volledig richten op het stichten van een gezinnetje met haar 31-jarige vriend Sam Cooper.

Allen vindt zichzelf zeker niet te jong voor kinderen, haar eigen moeder was 23 toen ze haar kreeg. In 2008 was Lily Allen al zwanger van haar toenmalige vriend Ed Simons, van de Chemical Brothers. Toen kreeg ze echter een miskraam.

Ze heeft goed nagedacht over het stichten van haar eigen gezin en begrijpt dat kinderen – zeker in de eerste paar levensjaren – heel veel tijd en aandacht vragen. Daarom leek het haar niet verantwoord om ook een tour te plannen. Kinderen vragen namelijk continu om aandacht en kunnen niet om een wereldtournee heen gepland worden.

In het verleden kwam Lily nogal eens in het nieuws vanwege haar continue gevecht met haar gewicht. Tegenwoordig is dat niet zo’n issue meer voor haar. Hoewel ze de beweging op het podium mist, doet ze drie keer per week aan Pilates. Verder voelt ze zich beter dan ooit.

Dat laatste kan ook komen door haar nieuwe bezigheid: samen met haar zusje heeft ze een winkel met vintagekleding geopend. Zelf is ze dol op kleding en kleding kopen, maar het is niet echt goed om steeds maar weer nieuwe kleding te kopen. Door vintage kleding te verkopen, kunnen meerdere mensen genieten van dezelfde kledingstukken!

Afbeelding: Flickr account swampa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019