Excite

Lily Allen stopt met zingen!

De zangcarrière van Lily Allen is kort maar krachtig geweest: ze stopt ermee! De populaire Britse zangeres heeft geen zin meer om steeds te zingen en te touren en verdient haar geld liever met het schrijven van nummers. Dit meldde Perez Hilton.

Haar laatste album, It’s Not Me, It’s You, krijgt geen opvolger en ze heeft ook geen plannen om op tour te gaan. Helemaal uit beeld verdwijnt ze voorlopig echter nog niet: ze speelt binnenkort namelijk mee in de West End productie ‘Reasons To Be Pretty’ van Neil Labute. Allen speelt daarin de hoofdrol van Steph, een meisje dat ze niet altijd even goed op een rijtje heeft.

Als reden geeft ze dat ze haar geld liever met het schrijven van nummers verdient. Met het verkopen van muziek lukt dat op het moment toch bijna niet meer, omdat veel muziek illegaal gedownload wordt. Artiesten zien daar geen cent voor terug. Naast het schrijven van nummers wil ze zich richten op haar acteerwerk. Met haar optreden in Reasons To Be Pretty maakt ze alvast een goede start.

Lily Allen brak in 2006 door met Smile. Daarna werd het enigszins rustig rondom de zangeres, tot ze in 2007 wist te melden dat ze zwanger was van haar vijftien jaar oudere vriend Ed Simons, van The Chemical Brothers. Die zwangerschap eindigde in een miskraam. Sindsdien heeft ze onder andere de nummers Fuck You en It’s Not Fair uitgebracht, die stuk voor stuk hoog in de hitparade terecht kwamen.

Afbeelding: Flickr account jvh33

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020