Excite

Lily Allen trouwt de ‘ liefde van haar leven’

Zoals bij vele beroemde stelletjes deden er al eerder geruchten de ronde, maar ook deze kan nu bevestigd worden; Lily Allen en Sam Cooper gaan elkaar het jawoord geven.

Op eerste kerstdag is Sam op zijn knieën gegaan en heeft hij Lily ten huwelijk gevraagd. Het verliefde stel was op dat moment van een vakantie op het eiland Bali aan het genieten. Volgens getuigen was de zangeres helemaal overrompeld, barstte zij in tranen uit en zei daarna volmondig ‘ja’. Sam zou een gigantische ring uit zijn zak getoverd hebben. Om hun verloving te vieren hebben ze daarna tot in de vroege uurtjes cocktails en champagne gedronken aan de bar van het resort, terwijl ze uitkeken over de Indische oceaan. Hoe romantisch wil je het hebben?

De 25-jarige zangeres heeft moeilijke tijden achter de rug na voor de tweede keer een kindje verloren te hebben. In oktober kreeg ze een miskraam, ze was toen al zes maanden zwanger. Een week daarna moest ze weer in het ziekenhuis opgenomen worden, met een ernstige bloedvergiftiging. In 2008 verloor ze ook al een kindje, toen ze nog samen met Ed Simons van de Chemical Brothers was.

Ooit vertelde de zangeres niet zo snel te willen trouwen, maar volgens haar is de 32-jarige Cooper, die baas is van een Brits bouwbedrijf, zonder twijfel de liefde van haar leven. ‘Hij behandelt me anders, hij zegt dat hij eeuwig voor me zal zorgen. We maken nooit ruzie en ik erger me nooit aan hem.’ Tja, waarom dan nog wachten?

afbeelding: http://www.google.nl/images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020