Excite

Lily Allen woest om koninklijke uitnodiging Joss Stone

Lily Allen is naar verluidt woest. Zij heeft namelijk geen uitnodiging ontvangen voor het huwelijk tussen Prins William en Kate Middleton, maar Joss Stone wel. Prins William en Joss Stone zouden vrienden zijn geworden toen zij optrad tijdens een herdenkingsconcert voor prinses Diana.

Voor Lily is dit een behoorlijk bittere pil; zij trad namelijk ook op tijdens datzelfde concert in 2007. Op Twitter uitte ze haar ongenoegen over het ontbreken van een uitnodiging. Ze verkeert in goed gezelschap, want Gary Barlow en Bryan Ferry, twee artiesten die ook optraden tijdens het speciale concert, zijn tot nu toe ook nog niet uitgenodigd.

Er zijn wel een aantal redenen te bedenken waarom Lily Allen niet uitgenodigd is. Ze bleef niet echt rondhangen op het feestje. Ook zal haar vader haar mogelijk wat punten hebben gekost; hij maakte een documentaire over de dood van Lady Di.

Aan de andere kant zouden er ook best wat redenen te bedenken zijn waarom Joss Stone niet helemaal op haar plaats is op een dergelijk evenement. Eerder gaf ze toe drugs te gebruiken, maar vertelde ze ook dat het wat haar betreft niet echt drugs zijn, maar meer kruiden. Lily hoopt stiekem dat deze gewoonte Joss straks op de bruiloft de das omdoet. Volgens ingewijden is die kans niet zo groot; Joss heeft in het verleden wel eens een foutje gemaakt, maar de kans dat zij zich gedraagt is groter dan de kans dat Lily hetzelfde doet.

Afbeelding: Flickr account swampa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020