Excite

Linda de Mol verdedigt cosmetische chirurgie

Linda de Mol vindt het onbegrijpelijk dat er zoveel kritiek wordt geuit op vrouwen die cosmetische chirurgie ondergaan. Zelfs heeft Linda ook wel het één en ander laten bijwerken en kreeg daar regelmatig nare opmerkingen over. Oneerlijk, zo vindt de 46-jarige presentatrice en actrice.

"Sommige vrouwen hebben een leeftijdloos huidje, een ander, zoals ik, krijgt snel rimpels en tekent enorm bij vermoeidheid. Niet eerlijk, wel natuurlijk," zegt ze in haar eigen glossy Linda. "Ik vind het niet meer dan eerlijk dat de wetenschap ervoor heeft gezorgd dat aan bepaalde dingen iets gedaan kan worden." En dus schaamt ze zich nergens voor.

Want iedereen is bezig met zijn of haar uiterlijk, merkt Linda terecht op. Mensen gaan naar de tandarts om hun gebit aantrekkelijker te maken of vragen bij de kapper om een frisse coupe. Bovendien wordt er jaarlijks een vermogen besteed aan make-up. "Gek toch dat we het inmiddels niet meer onnatuurlijk vinden om haar te blonderen en tanden recht te zetten, maar iets aan je rimpels doen op ontzettend veel weerstand stuit." Daar heeft ze natuurlijk een punt.

Ondanks het succes van haar programma's Iedereen is Gek op Jack en Ik Hou van Holland is Linda de Mol dus nog best onzeker. Toch begrijpt ze dat ze de strijd tegen ouderdom op den duur zal gaan verliezen. "Maar kunnen wij vrouwen anno 2011 niet met elkaar afspreken dat we ieder voor zich laten bepalen waar we gelukkig van worden?"

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021