Excite

Linda de Mol wil niet in Playboy

Linda de Mol is een populaire actrice en presentatrice. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze geregeld wordt gevraagd om in de Playboy te verschijnen. Toch heeft ze tot nu toe altijd geweigerd en ze is ook niet van plan om toe te geven. Ze geeft aan dat ze niet echt in de Playboy durft te staan, omdat de vrouwen in het blad zo perfect zijn. Zo ziet ze zichzelf helemaal niet. Ook ziet ze het niet zitten dat de makers van het blad dan alles moeten retoucheren.

Linda de Mol werd voor het eerst gevraagd toen ze 25 jaar oud was. Toen heeft ze het aanbod van Playboy geweigerd, omdat ze een kinderprogramma presenteerde. Het leek haar ongepast om dan in een naaktblad te verschijnen. Ondertussen is de presentatrice al heel vaak gevraagd. Ze geeft toe dat ze het nu ook niet meer zou durven.

Ook bij de redactie van haar eigen blad ‘Linda’ is wel eens sprake geweest van een naaktreportage. Ook dit heeft Linda nooit gedaan. Ze vraagt zich tevens af waarom ze in de Playboy zou moeten staan. Voor het geld hoeft ze het duidelijk niet te doen. Ook is ze ervan overtuigd dat het publiek haar niet eens naakt wil zien.

Afbeelding: Flickr account wessoo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020