Excite

Lindsay Lohan beschuldigd van mishandeling

Er is opnieuw negatief nieuws over Lindsay Lohan. De Amerikaanse actrice heeft zich voor de zoveelste keer in de nesten gewerkt. Ditmaal wordt ze ervan beschuldigd een vrouwelijk personeelslid van de Betty Ford kliniek te hebben aangevallen. Het incident zou anderhalve week geleden plaats hebben gevonden

.

Volgens een Amerikaanse entertainmentwebsite kregen Lohan en verpleegster Dawn Holland ruzie toen de actrice zich tien minuten te laat meldde in de afkickkliniek, na een avondje stappen. De verpleegster zou Lohan een uitbrander hebben gegeven, en vroeg haar zich te laten testen op drugs en alcohol. Dat vond het gevallen kindsterretje ‘niet eerlijk’, waarna een opstootje ontstond.

Daarbij zou de verpleegster Lohan bij de arm hebben gepakt, maar die duwde haar weg. De politie werd opgetrommeld, maar hoewel beiden zijn ondervraagd, blijven zowel Lohan als Holland met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen.

Holland is ontslagen door het incident, en zou nu van plan zijn om Lohan aan te klagen voor mishandeling. ‘Nu ze me zomaar de laan uit hebben gestuurd ga ik er vol tegenaan’, zo laat ze weten.

De actrice schijnt op haar beurt de verpleegster te willen vervolgen. Zij heeft in een officiële reactie via haar advocaat laten weten dat alle aantijgingen vals zijn, en dat zij nota bene zelf degene is die het alarmnummer heeft gebeld.

Lohan verbleef al enkele maanden in de Betty Ford kliniek, waar ze werd behandeld voor drugs- en alcoholmisbruik.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Lucas Lopez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020