Excite

Lindsay Lohan blij met strenge rechter

Actrice Lindsay Lohan is strenge rechter Stephanie Sautner dankbaar voor de harde aanpak tijdens de uitvoering van Lindsays taakstraf. Deze straf kreeg ze na jaren van arrestaties voor rijden onder invloed en diefstal. Zonder de volhardende rechter was Lindsay Lohan naar eigen zeggen nooit tot inkeer gekomen dat ze haar levensstijl moest veranderen. Eveneens heeft Lindsay haar voorzichtige comeback op het witte doek te danken aan Sautner.

Lindsay had structuur nodig

De structuur van de taakstraf, die Lindsay uitvoerde bij een mortuarium in Los Angeles, is wat het Playboy-model gered heeft van een terugval in haar slechte gedrag. De combinatie van het werk met een maandelijkse evaluatie in de rechtbank hield Lindsay gemotiveerd om hard door te werken. Rechter Sautner moedigde haar ook aan om meerdere dagen per week te werken. Wanneer Lindsay een dienst zou missen, werd de veroordeling omgezet in een gevangenisstraf van 270 dagen.

Rechter Sautner heeft vertrouwen

Lindsay werd een beetje emotioneel toen rechter Stephanie Sautner haar vertrouwen in de actrice uitsprak: “Je bent er bijna en het lijkt er op dat je je leven weer op orde hebt.” Lindsays laatste bezoek aan de rechtbank staat geplant op 29 maart. Tot die tijd staan Lindsay nog 14 dagen taakstraf en vijf therapiesessies te wachten.

Carrière terug op de rit

Lindsay Lohan staat tegenwoordig meer bekend om haar ruige uitgaansleven dan om haar acteerwerk. Haar shoot voor mannenblad Playboy zorgde er ook niet voor dat Lohan nog serieus genomen werd als actrice. Inmiddels heeft Lindsay alweer een aantal projecten op het programma staan. Zo zal ze Elizabeth Taylor spelen in een televisiefilm en presenteert ze op 3 maart het tv-programma Saturday Night Live.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019