Excite

Lindsay Lohan dokt voor achtervolgingszaak

Lindsay Lohan heeft een schikking getroffen met een vrouw die zij in 2007 met een auto heeft achtervolgd. De vrouw heeft naar eigen zeggen emotionele schade geleden door het incident en moest in behandeling bij een therapeut.

De vrouw, Tracie Rice, zat in een auto die door Lohan werd achtervolgd op de dag dat de Amerikaanse actrice werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Rice en haar medepassagier, de moeder van de voormalige assistent van Lohan, schrokken zich kapot en dachten dat autodieven hen op de hielen zaten.

Rice liep emotionele schade op door het incident, ging in behandeling bij een therapeut en verloor haar goedbetaalde baan. Door het treffen van een schikking heeft Lohan de schade gecompenseerd en een civiele zaak voorkomen.

"Lindsay is blij dat ze deze zaak achter zich kan laten," laat haar advocaat in een persverklaring weten. Details van de schikking zijn niet naar buiten gebracht, maar gezien de persoonlijke rijkdom van Lohan en de geleden schade zal de vrouw waarschijnlijk een flinke som geld ontvangen.

Lohan werd in 2007 twee keer gearresteerd wegens rijden onder invloed en bracht vlak voor het incident met Rice reeds een maand in een afkickkliniek door. De advocaten van Rice weten in ieder geval waar ze het geld kunnen halen, want Lohan zit momenteel thuis een gevangenisstraf van 35 dagen uit vanwege diefstal van een ketting.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jkuttarkabat

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020