Excite

Lindsay Lohan geweigerd in hotel

Lindsay Lohan verbleef in juni en juli van dit jaar 47 dagen in hotel Chateau Marmont in Hollywood, maar heeft nog een rekening openstaan van ruim 46.000 dollar. Die moet de actrice eerst betalen, voordat ze weer wordt toegelaten in het luxe hotel. Begin augustus werd Lindsay het hotel uitgezet, omdat ze toen al weigerde de rekening de betalen. Vanaf 1 augustus is Lindsay niet meer welkom, zelfs niet in de hotelbar.

Reputatie hotel

Hotel Chateau Marmont staat bekend om de uitspattingen van de sterren. De overleden Doors-frontman Jim Morrison mocht er graag een feestje bouwen, de Sex Pistols sloopten in 1982 tientallen bedden en de originele Blues Brother John Belushi overleed in het feesthotel. De Eagles baseerden hun hit Hotel California zelfs op het Sunset Boulevard-hotel. Dat Lindsay Lohan nu niet meer welkom is zegt iets over de reputatie van de actrice.

Overzicht rekening

Showbizzsite TMX heeft de hand weten te leggen op een overzicht van de rekening. Daar is onder meer op te vinden dat LiLo voor ruim 3000 dollar uit de minibar dronk, 686 dollar betaalde voor 49 pakjes sigaretten en een rekening van 1.992,07 dollar kreeg voor een etentje. Lindsays excuus? De actrice ging er vanuit dat het productieteam van de film Liz and Dick de kosten op zich zou nemen, ondanks dat het filmen al voor 4 juli klaar was.

Diefstal

Eerder deze week bleek dat Lindsay Lohan zich nog meer in de nesten heeft gewerkt. Ze is namelijk officieel in staat van beschuldiging gesteld van diefstal van juwelen. Lindsay en haar assistent Gavin Doyle bleven logeren bij Sam Magid en de volgende ochtend waren kostbare sieraden weg. Volgens ooggetuigen hebben Lohan en Doyle ze in hun zakken gestoken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020