Excite

Lindsay Lohan geweigerd op feestje Coldplay

Ooit was Lindsay Lohan een aanstormend tienertalent, maar tegenwoordig komt ze alleen nog in het nieuws als ze iets gestolen heeft. Of een afkickprogramma volgt. En tijdens het afkicken gewoon rustiger verder drinkt of snuift. De band Coldplay is in ieder geval niet erg gediend van de charmes van Lilo.

Volgens diverse bronnen zou de actrice namelijk woedend naar huis zijn gegaan nadat ze backstage was geweigerd door de Britse rockband. Lohan had dan wel een kaartje voor het concert zelf, maar de afterparty kwam ze niet in. ‘Toen dat blondje hoorde dat ze de backstageruimte niet in mocht, ontstak ze in woede,’ vertelde een ooggetuige aan de Britse krant The Sun.

‘Ze bleef maar zeuren tegen de mensen die de gastenlijst beheren, maar dat richtte niets uit.’ Extra wrang voor Lohan was dat Kate Bosworth wel gewoon naar binnen mocht. ‘Uiteindelijk is ze naar buiten gestormd,’ aldus de ooggetuige. Wellicht vergat Lohan even dat Bosworth al sinds het prille begin van hun carrière bevriend was met de band.

Gelukkig voor de boze actrice was het concert zelf wel iets om over naar huis te schrijven. ‘I love Coldplay!!!!!!!!!!!!!!!!! W/my sis :),’ twitterde La Lohan nog tijdens het concert.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020