Excite

Lindsay Lohan heeft alcoholprobleem

Een dag na Lindsay Lohan’s gevecht met een onbekende vrouw in een nachtclub, blijkt dat de actrice worstelt met een alcoholprobleem. Haar problemen met de drank zijn erger dan ooit. Dat beweren bronnen die dichtbij de actrice staan. Maandenlang drinkt Lindsay Lohan al twee liter wodka per dag.

Gevangenis

Het voornaamste probleem waar Lindsay mee worstelt is haar financiële situatie. Ondanks dat haar oud-collega Charlie Sheen onlangs een groot deel van Lindsays belastingschuld betaalde, staat er nog een enorm bedrag open. Ook de angst om opnieuw achter de tralies te komen, doet de actrice naar de fles grijpen. Lindsay heeft op dit moment drie aanklachten aan haar broek hangen: één wegens roekeloos rijden, een tweede vanwege het belemmeren van een agent bij het doen van zijn werk en sinds donderdag een derde vanwege liegen tegen de politie.

Afkickkliniek

Door een periode in rehab te gaan kan Lindsay een gevangenisstraf ontlopen, zo weet een insider. “Daar heeft ze zich al die tijd tegen verzet, maar na het gevecht in de nachtclub weet ze dat er niets anders op zit. Het is zeer waarschijnlijk dat ze zich laat opnemen in een afkickkliniek.” Twee jaar geleden zat Lindsay ook al in een kliniek, maar toen was het om haar drugsverslaving onder controle te krijgen.

Agressief

Vrienden van Lindsay Lohan zijn blij dat Lindsay haar problemen nu eindelijk onder ogen ziet. Ze kunnen Lindsay niet meer helpen omdat ze in benevelde toestand zo agressief wordt. Zelfs op het concert van tienerster Justin Bieber was de actrice stomdronken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021