Excite

Lindsay Lohan heeft een halfzus

De veelgeplaagde actrice Lindsay Lohan is er achter gekomen dat ze een halfzus heeft. De vader van Lindsay, Michael Lohan verwekte zeventien jaar geleden een buitenechtelijke dochter: Ashley. Lohan gaf onlangs een DNA-monster af in het Amerikaanse televisieprogramma The Trisha Goddard Show. Volgens showbizz website TMZ is de uitslag van de DNA-test positief.

Betalen

De DNA test bewijst dat Michael Lohan in 1995 vreemdging van zijn vrouw. Moeder van zijn dochter, Kristi Horn weet al lang wie de vader van haar dochter is. Ze probeert Lohan al jaren te laten betalen voor de opvoeding van hun dochter. Michael ontkende altijd er iets mee te maken hebben, maar niets is dus minder waar.

Ontspoorde familie

De televisieshow is nog niet uitgezonden, maar insiders weten te vertellen dat Michael Lohan na de bekendmaking in ongeloof opstaat om zijn dochter te omhelzen. Ashley wil van niets weten en schreeuwt: “Nee, nee nee!” Haar moeder barst in huilen uit bij het horen van het nieuws. Ashley laat weten geen behoefte te hebben aan de familie Lohan in haar leven: “Ik wil geen deel uitmaken van de ontspoorde Lohan-familie.”

Kinderen

Michael heeft al vier kinderen met zijn ex-vrouw Dina, waaronder de 26-jarige actrice Lindsay. Zijn jongste dochters Ali en Cody werden respectievelijk geboren in 1993 en 1996. Binnenkort verwacht Michael Lohan een baby met zijn 29-jarige vriendin Kate Major.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020