Excite

Lindsay Lohan heeft nieuwe rol gescoord

Lindsay Lohan heeft toch weer een nieuwe rol binnen weten te krijgen. En het gaat zeker niet om de minste rol, want de gevallen actrice mag de rol van Sharon Tate spelen. Voor wie niet direct weet wie dat is: Sharon Tate werd vermoord door de inmiddels meer dan beruchte sekteleider Charles Manson.

Voor Lindsay is dit een mooie kans om op een andere manier in het nieuws te komen. In de afgelopen periode werd ze voornamelijk op de covers geplaatst vanwege haar drugsverslaving, haar diefstal van juwelen en haar ruzie met haar vader. Met deze rol zou ze weer kunnen laten zien waar ze goed in is: acteren.

De film gaat Eyes of a Dreamer heten en wordt gemaakt door een van de producers die ook meewerkte aan de succesvolle film Monster. Die film won destijds een Oscar. Het zal voor Lindsay misschien relatief makkelijk zijn om zich in te leven. Sharon Tate was namelijk ook een Amerikaanse actrice en getrouwd met Roman Polanski. Ze was zwanger van zijn kind toen ze op gruwelijke wijze vermoord werd door vier leden van de Manson Family. Een van de moordenaars bleek achteraf wat te loslippig te zijn geweest en daardoor konden zowel Charles Manson als zijn clan worden aangeklaagd. De daders zitten nog steeds in de gevangenis, met uitzondering van Atkins, die aan de gevolgen van een hersentumor overleed.

Afbeelding: Flickr account avrilllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020