Excite

Lindsay Lohan hoeft niet te brommen

Door een rechtbank is ze tot 120 dagen cel veroordeeld, maar toch zou het goed kunnen dat Lindsay Lohan nog geen dag in de nor hoeft door te brengen. De gevangenis waar LiLo haar straf zou moeten uitzitten, laat gevangenen namelijk naar huis gaan. Natuurlijk wel met huisarrest en een elektronische enkelband.

De 24-jarige actrice, die onder andere bekendheid geniet door haar rollen in Mean Girls en Machette, werd enige tijd geleden aangehouden omdat ze juwelen had ontvreemd. De omstreden Lindsay moest daardoor in ieder geval een voorwaardelijke straf uitzitten, die neerkomt op 120 dagen. Volgens de roddelwebsite TMZ zal de zwijgende schuldbekentenis er voor zorgen dat de rechter die straf waarschijnlijk niet verhoogd wanneer de zaak op 11 mei voor komt.

TMZ nam contact op met de gevangenis waar Lindsay waarschijnlijk naar toe gestuurd wordt. Die wisten te vertellen dat in gevallen waarin geen geweld werd gebruikt, gevangen vaak de mogelijkheid krijgen om hun straf thuis vol te maken. Door de elektronische enkelband kan de gevangenis checken of de gevangene zich ook daadwerkelijk aan de afspraken houdt.

Rechter Stephanie Sautner zei eerder al dat Lindsay niet anders behandeld zou worden dan andere verdachten. Huisarrest is dan ook geen voorkeursbehandeling, maar normale routine in vergelijkbare gevallen. Lindsay heeft eerder laten weten alles zo snel mogelijk achter zich te willen laten om haar acteercarrière weer op de rails te krijgen. Dat zal eens tijd worden, want sinds 2005 heeft LiLo geen serieuze hoofdrollen meer mogen vervullen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020