Excite

Lindsay Lohan krijgt geen speciale behandeling

Actrice en zangeres Lindsay Lohan krijgt geen speciale behandeling in de gevangenis. Inmiddels zit ze bijna twee weken achter slot en grendel en komt er mondjesmaat nieuws naar buiten. Volgens haar moeder, Dina, wordt haar dochter behandeld als alle andere criminelen. Van een speciale behandeling is echt geen sprake.

Volgens Dina heeft haar dochter geen speciale privileges of artikelen en mag ze bijvoorbeeld niet eens op een kussen slapen. De telefoon mag niet gebruikt worden en Dina mag alleen door glas met haar dochter praten. Lindsay mag twee keer per week een bezoeker ontvangen.

Verder moet ze het onder meer doen met post, en die krijgt ze volop. Haar fans overstelpen haar met fanmail, zodat er dagelijks wel zo’n 250 berichten binnenkomen. Zelf krijgt Lindsay er daar maar 20 per dag van te zien. De rest krijgt ze na haar vrijlating mee.

Lindsay zit in de gevangenis omdat ze zich niet heeft gehouden aan de voorwaarden die gelden voor haar voorwaardelijke straf, opgelegd vanwege een aanklacht met betrekking tot rijden onder invloed. Waarschijnlijk blijft ze nog tot begin augustus in de gevangenis. Daarna zal ze behandeld worden voor haar verschillende drugsverslavingen. Ook gaan er geruchten dat Lindsay manisch depressief is en daar na haar straf aan behandeld moet worden.

De andere gevangenen zullen het waarschijnlijk niet erg vinden als de actrice weer snel vrijgelaten wordt. Ze schijnt namelijk heel veel en heel luid te huilen en om speciale dingen te roepen en de andere gevangenen worden hier helemaal gek van.

Afbeelding: Flickr account Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020