Excite

Lindsay Lohan misschien toch weer naar gevangenis

Het lijkt erop dat de vrijheid van Lindsay Lohan haar toch niet zoveel waard is als ze in de eerste instantie deed denken. De zangeres/actrice wordt, vanwege haar eerdere vroegtijdige vrijlating, dagelijks getest op onder meer drugs en heeft dit keer positief getest. Dat kan betekenen dat ze weer voor de rechter moet verschijnen en dat die haar weer naar de gevangenis zal sturen.

Dat zou ook direct betekenen dat de film waar zij in mee speelde, Linda Lovelace, toch mogelijk een andere hoofdrolspeelster aan zal trekken. De filmcrew wacht al heel lang op Lindsay, die zichzelf steeds weer in de nesten werkt. Inmiddels zijn zij dan ook niet meer echt overtuigd van de inzet van Lohan.

Lindsay liet via haar Twitter-pagina weten dat ze de test niet had doorstaan. Ook gaf ze aan de consequenties te willen accepteren. Eerder dit jaar moest ze al naar de gevangenis én naar een ontwenningskliniek. Daar zou de voormalige Disney-ster het heel zwaar hebben gehad, maar blijkbaar niet zwaar genoeg om definitief van de drugs af te blijven.

Wel lijkt het erop dat de actrice met haar tweet (en excuses) eindelijk eens verantwoording neemt voor wat ze gedaan heeft. Eerder riep ze vooral dat er niets van waar was en kwam het er toch op neer dat de hele wereld tegen haar was. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid nog dat deze actie geïnspireerd werd door haar advocaat, maar zelfs dan is het een opmerkelijke stap.

Afbeelding: Flickr account Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020