Excite

Lindsay Lohan nu echt in het gevang

Century Regional Detention Facility in Lynwood, Californië, is een celebrity rijker. Vandaag moest Lindsay Lohan zich melden bij de gevangenis voor een straf van drie maanden. Negentig dagen lang mag de actrice zich ophouden in de gevangenis. En daar is ze erg zenuwachtig over.

Wat niet echt praktisch is, is dat Lindsay Lohan haar advocaat weer eens kwijt raakte. Eerder stapte Shawn Chapman Holley op als haar advocate, vandaag gaf Robert Shapiro aan de actrice niet meer te willen verdedigen. En wie nu haar advocate is? Shawn Chapman Holley weer. Men weet niet waarom Holley in eerste instantie opstapte en men weet niet waarom hij nu weer terugkeert. Niet dat het veel uitmaakt, Lohan zal de drie maanden gewoon moeten vol maken.

Lindsay Lohan heeft de gevangenisstraf te danken aan een vorige rechtszaak. In 2007 werd ze gearresteerd voor rijden onder invloed en het bezit van cocaïne. Ze moest toen maar liefst 84 minuten in een cel zitten als straf, met een voorwaardelijke straf als ze nog eens in overtreding ging. Drie keer raden, dat laatste deed ze. Ze hield zich niet aan de afspraken en werd opnieuw gearresteerd. Het gevolg is een gevangenisstraf van negentig dagen voor mevrouw Lohan.

In de gevangenis wordt Lohan apart gehouden van de overige gevangenen. Dat is vrij normaal, met een celebrity. Anders is het vrij snel afgelopen met de actrice, waarschijnlijk. Bovendien zal ze uiteindelijk maar twee tot vier weken zitten. De gevangenis staat er om bekend niet-gewelddadige gevangenen snel weer vrij te laten vanwege gebrek aan cellen. Als ze dan maar haar lesje geleerd heeft.

Afbeelding: RTL.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020