Excite

Lindsay Lohan opnieuw gearresteerd

Lindsay Lohan is in de nacht van woensdag op donderdag gearresteerd na een vechtpartij in een nachtclub in New York. De politie bevestigt het verhaal tegen entertainmentsite TMZ. De aan lager wal geraakte actrice Lindsay Lohan komt regelmatig in de problemen met justitie en politie.

Agressief

Lindsay Lohan is opgepakt omdat ze een vrouw aanviel na een ruzie. Het voorval gebeurde rond vier uur in de ochtend. Lindsay en de vrouw waren in de New Yorkse nachtclub Club Avenue. Er was een onenigheid tussen de actrice en de onbekende vrouw en Lindsay werd als eerste agressief. Hierop werd de politie gebeld en werd Lindsay Lohan gearresteerd. Lindsay zit nog steeds vast op het politiebureau.

Criminele uitspattingen

Het is niet voor het eerst dat Lindsay een nachtje doorbrengt op het politiebureau. Sinds 2007 raak de actrice regelmatig betrokken bij criminele uitspattingen zoals opstootjes en verkeersongelukken. Ook werd ze aangeklaagd voor diefstal. In juni werd ze betrapt op een leugen tegen de politie over een verkeersongeluk. Ze speldde agenten op de mouw dat ze passagier was in de Porsche, terwijl ze in werkelijkheid zelf achter het stuur zat.

Cel en werkstraf

In een veroordeling enkele jaren geleden moest Lindsay een paar dagen de cel in. Verder werkte ze honderd dagen in een mortuarium als onderdeel van een werkstraf. De rechter sprak toen hoop uit dat Lindsay zich in het vervolg beter zou gedragen. Helaas blijkt niets minder waar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020