Excite

Lindsay Lohan opnieuw voor de rechter

De bewuste ketting werd eind januari gestolen uit een juwelierszaak in Los Angeles. De verdenking kwam op de 24-jarige Lohan te liggen toen zij later door paparazzi werd gefotografeerd met de ketting om haar hals. Ze beweert zelf dat ze de ketting niet gestolen heeft, maar van iemand mocht lenen. Als de rechter Lohan schuldig bevindt aan diefstal, kan ze voor drie jaar de gevangenis in.

Lindsay Lohan heeft al meerdere slechte ervaringen met justitie. Zo werd ze in 2007 gepakt voor rijden onder invloed en dat leverde haar een proeftijd van drie jaar op. Ze hield zich niet aan de voorwaarde en moest maar liefst drie keer de gevangenis is. Eind van de maand zou Lohan al bij de rechtbank verwacht worden, dan zou de rechter bekijken of ze zich aan haar verlengde proeftijd zou hebben gehouden.

Daarnaast loopt er nog een zaak bij justitie tegen de jonge actrice. Er wordt onderzocht of Lindsay Lohan aangeklaagd kan worden voor mishandeling. Lohan zou in de Betty Ford-kliniek een medewerkster hebben aangevallen, terwijl ze daar zat voor een vijfde poging om af te kicken.

Ondanks al deze negatieve publiciteit wil Lindsay Lohan auditie doen voor een rol in een nieuwe Superman-film. Volgens de entertainmentwebsite TMZ zou ze een van de hoofdrollen willen, maar het zou niet gaan om de rol van Lois Lane, de vriendin van Superman. 'Lindsay is vastberaden om de mensen te laten zien hoe getalenteerd ze is. Ze is bang dat haar confrontaties met justitie haar carrière zullen verpesten,’ melden bronnen rondom de actrice.

Afbeelding: Flickr, Geoffrey Chandler

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020