Excite

Lindsay Lohan promoot aanbiedingen op Twitter

De loopbaan van Lindsay Lohan beleeft momenteel een dieptepunt. Na hoofdrollen in succesvolle films als Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen en Mean Girls is Lohan flink van de carrièreladder gevallen. Het voormalige kindsterretje is echter niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Ze is vastbesloten zichzelf te bedruipen, op welke manier dan ook.

Volgens The Daily Mail probeert de actrice via Twitter verschillende producten aan de man te brengen. In tweets laat ze herhaaldelijk weten waar bepaalde uitverkopen plaatsvinden, voornamelijk in Los Angeles. Er zijn veel beroemdheden die dit soort promotionele werkzaamheden verrichten, maar die doen dat meestal op een subtiele manier.

Lohan moet niets hebben van dergelijke subtiliteit, en twittert duidelijke taal: ’50% korting op Giftcards…Geweldig cadeau…Alleen vandaag. Haast je.’ Het bedrijf in kwestie zegt niet rechtstreeks met Lohan te werken, en ook geen enkele verbintenis met haar te hebben. Ze zou deel uitmaken van het promotionele netwerk Mylikes, en daarom de actie onder de bekendheid gebracht hebben.

Er is ook goed nieuws voor de actrice: ze is al honderd dagen nuchter. De 24-jarige Lohan verblijft al enige tijd in de Betty Ford kliniek in Californië. Doordat ze heeft laten zien dat ze de drank en drugs links kan laten liggen, heeft ze nu wat privileges verdiend. Zo mag ze af en toe een dagje weg. Op 3 januari mag Lohan de kliniek definitief verlaten.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020