Excite

‘Lindsay Lohan stal peperdure juwelen’

Het leek er even op dat Lindsay Lohan aan de beterende hand was. De actrice werd opgenomen in de Betty Ford-afkickkliniek en doorstond haar behandeling goed. Inmiddels is ze alweer even thuis, maar ze lijkt nogal moeite te hebben zich aan te passen aan haar nieuwe situatie. De actrice wordt er namelijk van verdacht hele dure juwelen te hebben gestolen.

Volgens een bron zou de politie van Los Angeles op dit moment proberen een huiszoekingsbevel voor de woning van Lindsay te krijgen. Ze hebben dan de mogelijkheid om overal te zoeken naar de bewuste juwelen. Lindsay zou de juwelen gestolen hebben en ze vrij snel daarna ook weer gedragen hebben. Hierdoor werd zij – met juwelen – gefotografeerd en kon de politie haar op het spoor komen.

Na haar ontslag uit de Betty Ford-kliniek was het vrij rustig rond de actrice. Ze betrok het huis naast haar ex Samantha Ronson, maar dat had tot nu toe nog niet voor problemen gezorgd. Wel hangt haar nog een zwaard van Damocles boven het hoofd; ze viel tijdens haar verblijf in de kliniek een medewerkster aan en wordt mogelijk nog vervolgd voor mishandeling. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor Lindsay, die op het moment nog in haar proeftijd zit vanwege rijden onder invloed. Daarvoor moest ze meerdere keren voor de rechter verschijnen en werd ze uiteindelijk veroordeelt tot gevangenisstraf.

Afbeelding: Flickr account avrillllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020