Excite

Lindsay Lohan verliest rol in Inferno

Lindsay Lohan gaat niet spelen in Inferno. Ze zou de hoofdrol op zich nemen in het verhaal over pornoster Linda Lovelace, maar is inmiddels ontslagen. De opnames van de film liepen veel vertraging op, omdat Lindsay in de tussentijd een aantal keer voor de rechter moest verschijnen en veroordeeld werd tot een verplichte opname in rehab. Tot nu toe had de regisseur aangegeven achter haar te staan, maar zijn geduld lijkt nu toch op.

Hoewel regisseur Matthew Wilder maandenlang heeft verkondigd dat hij zo blij was dat Lindsay de rol wilde spelen en dat ze de ideale actrice hiervoor was, is hij inmiddels op zijn woorden teruggekomen. Hij blijkt zelfs al in onderhandeling te zijn met een andere actrice. Eerder zei hij nog dat er geen actrice was die deze rol beter zou kunnen spelen. Ook meende hij dat ze zeker zouden wachten tot Lindsay voldaan had aan haar verplichtingen ten opzichte van de rechtbank.

Volgens Wilder is het een logische stap: ze hebben lang op Lindsay gewacht, maar kunnen de opnames van de film niet veel langer meer uitstellen. De kans dat Lindsay binnenkort weer aan het werk gaat, is erg klein. Daarom zal er toch een andere ster gezocht moeten worden. Het aanbod richting Lindsay is dan ook teruggetrokken.

Het besluit zou in overleg met Lindsay genomen zijn; zij wil zich op dit moment vooral richten op haar eigen genezingsproces.

Afbeelding: Flickr account Arturo J. Paniagua

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020