Excite

Lindsay Lohan veroordeeld tot 4 maanden gevangenisstraf

Lindsay Lohan is veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf. De actrice moet zich volgende maand melden om haar straf uit te zitten. Ze kwam wederom voor de rechter, omdat ze beschuldigd werd van het stelen van een ketting.

De actrice ontkent dat ze de ketting gestolen heeft, maar besloot te gaan voor een stilzwijgende schuldbekentenis. In Californië betekent dat dat ze eigenlijk wel bekend heeft, maar op een lagere straf kan rekenen. Lohan verscheen zelf niet in de rechtbank om de uitslag aan te horen.

De rechter veroordeelde de 24-jarige Lohan ook tot 480 uur taakstraf. Op 17 juni moet ze zich melden bij de gevangenis. Bovendien moet ze psychologische hulp zoeken voor haar problemen. Lindsay werd zo zwaar gestraft voor het door haar ontkende misdrijf, omdat ze nog in haar proeftijd zat. Ze moest eerder al de gevangenis in vanwege veelvuldig rijden onder invloed.

Mogelijk komt de actrice er uiteindelijk nog goed onderuit, want inmiddels blijkt dat ze vaker juwelen achterover zou drukken. Ze zou vaker in verband zijn gebracht met diefstallen bij juwelenzaken.

De kans is overigens groot dat de actrice haar straf uiteindelijk niet in de gevangenis uit hoeft te zitten, maar dat ze met een enkelband thuis mag blijven.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020