Excite

Lindsay Lohan weer aan de drugs

Hoewel Lindsay de laatste maanden alleen maar in de rechtbank te vinden lijkt te zijn, genoot de socialite gisteren van een ouderwets een avondje uit met zoals gewoonlijk te veel drank en drugs. De beruchte club Chateau Marmont was het toneel van wederom een uit de hand gelopen feestje van de eens zo veelbelovende actrice.

Getuigen zeggen: drugs

Volgens getuigen is Lindsay meerdere malen achter elkaar met een vriend naar de toiletten gegaan. Wanneer ze terugkwamen was Lindsays neus rood en moest ze onophoudelijk lachen. In de bar dronk ze enkel water en geen alcoholhoudende dranken, maar toch leek ze onder invloed te zijn. Met grote pupillen en dikke ogen is er geen twijfel over mogelijk dat de actrice wederom niet van de drugs heeft kunnen afblijven.

Moeite met lopen

Lohan, die een paar maanden geleden nog in de Playboy stond, had zichtbaar moeite met het controleren van haar bewegingen. Ze heeft de halve avond op een stoel gezeten, terwijl ze glazig om zich heen keek. Als ze zich wilde verplaatsen moesten vrienden haar ondersteunen. Zelf lopen ging niet meer. "Lindsay zag er zielig en wanhopig uit," aldus een getuige.

Rechtszaak

Lindsay Lohan staat inmiddels meer bekend om haar uitgaansleven, agressie en drugsgebruik dan om haar acteerwerk waar ze in eerste instantie beroemd mee is geworden. De afgelopen tijd heeft ze veel uren doorgebracht in de rechtszaal, vanwege een beschuldiging van diefstal van juwelen. Volgens Lindsay is het allemaal verzonnen en is ze onschuldig. Hoeveel waarde ze hecht aan het zuiveren van haar naam bleek wel toen ze bij een eerdere rechtszaak "Fuck you" op haar nagels had staan op de dag dat ze veroordeeld werd tot negentig dagen gevangenisstraf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020