Excite

Lindsay Lohan wil juwelier aanklagen

Actrice Lindsay Lohan wil een rechtszaak aanspannen tegen de juwelier die haar beschuldigt van diefstal. Lohan vindt volgens de Amerikaanse website TMZ dat de winkel, Kamofie & Company, de bewakingsbeelden niet had mogen verkopen. Op die beelden is te zien hoe ze een ketting past en niet meer afdoet.

"We hopen dat iedereen begrijpt dat dit ons boven het hoofd is gegroeid. De vraag naar de beelden was overweldigend", zei een woordvoerder van de juwelier. "Het was nodig om de video uit te brengen."

Kamofie & Company zou de beelden voor ruim veertigduizend dollar hebben verkocht aan het Amerikaanse persbureau Associated Press (AP). AP sloot daarna een deal met het programma Entertainment Tonight. Zij kregen de exclusieve rechten om de video uit te zenden.

Lohan heeft nooit toestemming gegeven om de video te gebruiken. De actrice besprak gisteren met haar advocaten de situatie. Het is niet bekend wanneer ze de aanklacht in gaat dienen. Lohan wordt door de juwelier beschuldigd van het stelen van een ketting ter waarde van 2500 dollar. Lohan heeft dit altijd ontkend. Volgens haar had ze de ketting geleend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker avrilllllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020