Excite

Lingerie-model in het Witte Huis

Het leven van Jon Favreau ziet er momenteel rooskleurig uit. De 27-jarige speechwriter is pas net afgestudeerd, maar heeft nu al het hoogst haalbare bereikt in zijn beroepsgroep. Hij is de belangrijkste speechwriter van Barack Obama, die erg tevreden over hem is. Favreau heeft daarnaast ook een nieuwe liefde gevonden: het voormalig lingerie-model Alejandra Campoverdi is zijn nieuwe vriendin.

Yes, I can!

Jon Favreau is de bedenker van de beroemde 'Yes, we can!' uitspraak van Obama. Binnen politieke kringen heeft de twintiger dan ook al de status van een popster bereikt. Al anderhalf jaar werken Obama en Favreau nauw samen aan alle toespraken. Er is bijvoorbeeld maanden gewerkt aan de toespraak die gehouden werd tijdens de inauguratie. Jon Favreau is de jongste speechwriter ooit in het Witte Huis, een record dat hij alleen deelt met James Fallows van Jimmy Carter, die ook 27 was.

Yes, I really, really can!

Het voormalige lingerie-model en B-actrice Alejandra Campoverdi, liefkozend Ali genoemd, loopt inmiddels ook al weer even in het Witte Huis. Ze is de assistente van een adjunct-stafchef van Obama. In die hoedanigheid liep Favreau haar tegen het lijf. Het klikte meteen tussen Ali en Jon, waarmee het koppel meteen het meest interessante liefdespaar van de Verenigde Staten is geworden. Het zijn hoe dan ook twee hele succesvolle, jonge en sexy mensen. En dat helpt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020