Excite

Lisanne op de foto tijdens de Nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsduik is ieder jaar een groot succes. Veel mensen laten zich niet kennen door het ijskoude water: zij beginnen het nieuwe jaar graag met een frisse duik in het water. In de Telegraaf stond een foto van een dame en deze foto kreeg aardig wat bekijks. De mooie dame viel direct op en de Telegraaf heeft dan ook veel reacties mogen ontvangen. De persoon op deze foto is Lisanne Hoijtink uit Alkmaar.

Lisann was erg verrast toen ze erachter kwam dat ze in de Telegraaf stond. Ze had het zelf nog niet eens gezien toen haar vrienden en vriendinnen haar erop wezen. Terwijl Lisanne op school zat kreeg ze talloze reacties. Omdat Lisanne nog nooit eerder in de krant heeft gestaan vindt ze het erg leuk, zeker gezien de vele positieve reacties die ze heeft ontvangen.

Lisanne Hoijtink is negentien jaar oud en het was niet de eerste keer dat ze meedeed aan de Nieuwjaarsduik. Vorig jaar deed ze het ook al en het was haar zo goed bevallen, dat ze ook dit jaar de sprong heeft gewaagd. Helaas voor iedereen die Lisanne wel een mooie meid vond: ze heeft al een vriendje. Lisanne zegt hierover: ‘Ik heb inderdaad een vriendje, al was dat niet de jongen met wie ik op nieuwjaarsdag op het strand was. Hij was niet mee naar Egmond en weet volgens mij zelfs nog niet dat ik in de krant sta.’

Het is niet de eerste keer dat er een mooie dame in de Telegraaf heeft gestaan. Twee jaar terug was de nieuwjaarsduik aanleiding voor een andere plotse beroemdheid, die gelijk een aantal contracten aangeboden kreeg.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Ross Tucknott

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020