Excite

Liters luxe champagne voor Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio heeft wel een heel buitensporig feestje gevierd voor zijn verjaardag. De acteur organiseerde een grote fuif voor zijn 38e levensjaar, waarbij voor 2,3 miljoen euro aan champagne is gedronken. Dat vertelt een ingewijde aan In Touch Weekly. De champagne was niet alleen maar voor Leonardo’s verjaardag: met al die luxe drankjes werd tegelijkertijd geld ingezameld voor het goede doel.

A-sterren

De club in New York waar Leonardo zijn feest vierde, was afgeladen vol met de grootste A-sterren. Zo waren Beyoncé Knowles en haar man Jay-Z aanwezig, Emma Watson, Chris Rock en Miranda Kerr waren van de partij, en ook Robert De Niro en Cameron Diaz maakten hun opwachting. Het gezelschap zorgde ervoor dat de flessen champagne er doorheen vlogen.

Exclusieve champagne

“Leonardo en zijn crew gaven drie miljoen dollar uit aan Armand de Brignac”, verklapt de bron. “Ze bestelden 18 dozen en vroegen vervolgens om nog meer flessen.” De exclusieve champagne kost gemakkelijk enkele honderden euro’s per fles.

Rode Kruis

Door het buitensporige champagnefeest op Leonardo’s verjaardagsfeest, werd het Rode Kruis flink gespekt. Van de kosten van elke fles champagne ging een deel naar de slachtoffers van orkaan Sandy, die enkele weken geleden toesloeg op de oostkust van Amerika. In totaal hebben Leonardo en zijn feestgangers bijna vier ton opgehaald.

Single

Leonardo heeft als nieuwe single weer alle tijd om flink uit te pakken met feestjes zoals zijn verjaardag. Begin november werd duidelijk dat de acteur en Victoria’s Secret Model Erin Heatherton na een relatie van tien maanden uit elkaar zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020