Excite

Little Sins wil meer gemaskerde orgies in Engeland

We schreven al eerder over de arme Grahame Bond. Hij leende zijn huis uit aan een feestje van Little Sins. Organisator Mike Voorvaart had al gewaarschuwd dat flirten tot de mogelijkheden behoorde, maar Bond wist niet wat hij zag. Om twaalf uur kwam een priester binnen met zes schaars geklede dames, gingen de maskers af en ontstond er een orgie waar de meeste bordelen nog een puntje aan kunnen zuigen. Bond zag de seksende stelletjes over zijn balustrades heen hangen en onder de kroonluchters vrijen. De beveiliging kon het niet stoppen en de politie kon niet ingrijpen, omdat het allemaal volwassenen waren. Dan ben je dus mooi genaaid.

Maar Little Sins is meer dan een seksfeest. De bedoeling is dat het niet op een orgie uitloopt. Maar seks verkoopt wel, ook in Engeland. De publiciteit die de orgie in Bristol opleverde, heeft Little Sins geen windeieren gelegd. De feestjes gaan exclusiever, duurder en heter worden, zo voorspelt Mike Voortvaart. Zo is er al een feest in een fort op een eiland aan de zuidkust van het Engeland. Iedereen moet in het wit komen, maskers dragen en 500 pond neerleggen. Een flink bedrag voor een orgie van hoge klassen, maar de Britten hebben het er voor over.

In tegenstelling tot Grahame Bond kan Mike Voortvaart er wel om lachen. Hij vindt de Britten lang niet zo puriteins als iedereen altijd maar zegt. Ze zijn niet te houden, zo beweert hij. Alle publiciteit komt hem natuurlijk uit. Little Sins organiseert al wat jaren soortgelijke feesten in Nederland, Duitsland en België. Hopelijk helpt de gratis reclame en de waan van seks die rond de feesten hangt Little Sins ook om Groot-Brittannië open te breken. Hoewel niet alle deuren meer zomaar open gaan voor Little Sins, zijn er bezoekers genoeg die er hoge prijzen voor willen neerleggen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020