Excite

Liverpool dreigt Ajax met andere spits

Zo vlak voor de Klassieker heeft Liverpool de druk op Ajax nog eens opgevoerd. Het is bekend dat de Engelse club graag Luis Suarez aan wil trekken. Het probleem zit hem in de transferprijs. Waar de Amsterdammers het liefst 25 miljoen euro voor Suarez zien, wil Liverpool niet verder gaan dan 15 miljoen euro.

En dus vond Liverpool het tijd om te testen hoe standvastig Ajax is. Tegenover Britse verslaggevers liet algemeen directeur Damien Comolli namelijk weten dat aanvaller Alvaro Negredo van Sevilla op dit moment beter in het financiële plaatje van de The Reds past.

Liverpool ziet zichzelf hoe dan ook genoodzaakt een nieuwe spits te contracteren. Het rommelt al maanden bij de nummer 13 van de Premier League. De pas sinds dit seizoen aangestelde coach Roy Hodgson moest onlangs het veld ruimen, ten faveure van Liverpool-legende Kenny Dalglish. En bij een nieuwe coach horen tegenwoordig ook nieuwe spelers. Het scorend vermogen van zowel Suarez als Negredo zou de club goed kunnen gebruiken.

In de aanloop naar het duel tegen Feyenoord heeft coach Frank de Boer al duidelijk gemaakt dat hij zijn Uruguayaanse aanvaller alleen voor een 'absurd bedrag' laat vertrekken. In de strijd om het kampioenschap met PSV en FC Twente kan Ajax Luis Suarez eigenlijk niet missen. Aan de andere kant steekt de spits zeker niet in de vorm van zijn leven. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021