Excite

Locklear aan beterende hand

Actrice Heather Locklear is weer aan de beterende hand. Heather Locklear is donderdagmiddag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat zij een gevaarlijke hoeveelheid drugs en alcohol samen had ingenomen. Dit bevestigen bronnen via de Amerikaanse showbizwebsite TMZ.com.

Weer aan de beterende hand

Locklear die bekend werd van tv-series als Spin City en Melrose Place, zou een gevaarlijke mix van drugs en alcohol hebben genomen. Haar zus belde met het 911, omdat zij dacht dat Locklear in levensgevaar was. Inmiddels heeft een woordvoerder van het ziekenhuis via de website TMZ.com is ze weer bij haar positieven en reageert ze goed op de behandeling. Waarschijnlijk mag ze zaterdag weer naar huis.

Verbroken relatie

Locklear verbrak onlangs haar verloving met Jack Wagner. Volgens een anonieme bron vreet dat aan haar. Ze was eerder getrouwd met Richie Sambora, gitarist van Bon Jovi, en Motley Crue-drummer Tommy Lee.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste maal dat Locklear werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege drugs. In 2008 was het ook al raak. Toen door haar arts naar de eerste hulp gebracht omdat hij bang was dat ze teveel medicijnen had ingenomen bij wijze van zelfmoordpoging.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020