Excite

Lohan is opgelucht

Actrice, zangeres en model Lindsay Lohan hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken over een vermeende stalker die voortdurend probeert om contact met haar te leggen. De man heeft van een Amerikaanse rechter een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen en mag niet meer in de buurt van Lohan komen. De politie denkt dat de stalker mogelijk met psychische problemen kampt.

De 24-jarige Lohan vreesde voor haar persoonlijke veiligheid en was doodsbang voor een aanranding. De Amerikaanse actrice werd al twee jaar door de stalker lastiggevallen. In de afgelopen maand liet de man steeds vaker van zich horen, waarna Lohan besloot om naar de rechter te stappen. Deze nam de vermoedens van de actrice uitermate serieus, getuige het totale contactverbod dat werd opgelegd.

De stalker heeft in de afgelopen periode zeker drie keer bij Lohan voor de deur gestaan en volgde haar als zij het huis verliet. En daar bleef het niet bij. De stalker achterhaalde het mobiele nummer van de actrice en belde en sms'te haar in totaal meer dan honderd keer. De man zou zich al meer dan vier jaar obsessief met Lohan bezighouden.

Lohan denkt dat de man alles zal doen om seks met haar te hebben en vreest zelfs voor een aanranding, zo blijkt uit een verklaring waar de entertainmentwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. Lohan komt tot deze conclusie, omdat zij eerder deze maand een sms ontving waarin in de stalker seksuele avances richting haar maakte. De politie van Los Angeles neemt de zaak hoog op en heeft een onderzoek ingesteld. Medewerkers van de politie sluiten niet uit dat de man mentale problemen heeft en mogelijk zelfs aan schizofrenie lijdt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker alacoolb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018