Excite

Lowlands maakt eerste namen bekend

De eerste bands voor het Lowlands festival zijn bekend gemaakt. De rockband Artic Monkeys staat op het programma. Ook komen de groepen Basement Jaxx, Bon Iver, Crookers en La Caravane Passe naar Biddinghuizen. In totaal zullen er zo’n 150 artiesten op het festival staan. Lowlands 2009 is dit jaar van 21 tot en met 23 augustus. Net zoals ieder jaar wordt het festival in Biddinghuizen vlakbij pretpark Walibi World gehouden.

Lowlands is een festival met veel diversiteit. Je kunt er optredens zien van de meest uiteenlopende muziekgenres, van rock tot dans. Ook kun je een show zien van een cabaretier, een lezing bijwonen of een dansvoorstelling bekijken. Ook kun je er kunst zien en is er straattheater. Op het terrein zijn verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Er zijn meerdere campings aanwezig, allemaal op een goede loopafstand van het festivalterrein. Op het campingterrein is een 24-uurstent, waar je na de optredens nog flink uit je dak kunt gaan op de muziek.

Kaartjes kosten voor de vroege vogels 140 euro. Als de eerste 10.000 tickets weg zijn, zal de prijs worden verhoogd naar 150 euro. Je kunt geen dagkaarten kopen, enkel kaarten voor het hele weekend. In hetzelfde weekend vindt in België Pukkelpop plaats. Veel artiesten op Pukkelpop staan doorgaans ook op Lowlands.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020