Excite

Lowlands maakt "zwarte" tickets ongeldig

De organisatie van het festival Lowlands heeft besloten om tickets die via de zwarte handel worden verkocht ongeldig te maken. Dit doen ze om de eeuwige strijd tegen de zwarte handel aan te gaan. De kaarten voor het festival worden op veel websites tegen zeer lage prijzen verkocht, en dat terwijl Lowlands zelf nog lang niet is uitverkocht. Lowlands laat weten dat de kaarten die via deze weg worden verkocht ongeldig gemaakt zullen worden. Dit maakten ze bekend op de Lowlands website.

Kaarten voor Lowlands kunnen alleen via internet en telefonisch worden besteld. Hierdoor is het voor de organisatie van Lowlands gemakkelijker om te achterhalen welke kaarten zijn opgekocht voor de zwarte handel. Deze zullen ongeldig worden gemaakt. Op de website ticketsenconcertkaarten.nl heeft de organisatie een lijst gepubliceerd met nummers die ongeldig zijn verklaard.

Lowlands vindt plaats van 21 tot 23 augustus in Biddinghuizen. Op het programma staan artiesten zoals The Prodigy, Artic Monkeys, Lilly Allen en Bloc Party. Het festivalterrein is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er gaan bussen vanaf twee treinstations naar het terrein en er rijden ook touringcars naar Biddinghuizen. Behalve de gewone kaarten kun je ook een kaartje kopen met toegang tot het pretpark Walibi World.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020