Excite

Lowlands tickets in recordtempo uitverkocht

Vanochtend is de kaartverkoop van Lowlands van start gegaan. De kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht. Dit is een nieuw record, want vorig jaar waren de tickets in een week uitverkocht. Opvallend is dat er nog geen enkele naam bekend is gemaakt voor het jaarlijkse festival.

De servers van de ticketverkoop hadden het zwaar en het kostte mensen moeite om op de website te komen. Ook de lange wachtrijen zorgden voor veel problemen. De tickets zijn dit jaar extra vroeg in de voorverkoop gegaan, omdat de overheid in 2011 het btw-tarief van 6% naar 19% wilt verhogen. Dit betekent dat tickets nog duurder zullen zijn. Om dit te voorkomen is dus besloten de kaartverkoop te vervroegen. Voor Lowlands was dit duidelijk een groot succes. Binnen 3,5 uur was alles uitverkocht.

Er zullen nog wel enkele kaarten vrijkomen, bijvoorbeeld omdat reserveringen toch niet zijn voltooid. Ook kunnen er nog kaarten worden gekocht met CJP. Je kunt dan tien euro korting krijgen. In totaal zijn er hier 10.000 kaarten van beschikbaar. Natuurlijk zullen er ook nog wedstrijden plaatsvinden waarbij je een Lowlands ticket kunt bemachtigen.

Op Marktplaats worden veel tickets voor het festival aangeboden. Soms tegen absurde prijzen. Er is zelfs al iemand gespot die zijn ticket voor 1000 euro aanbiedt.

Lowlandsis dit jaar van 19 augustus tot en met 21 augustus in Biddinghuizen. Welke bands er zullen optreden is nog onbekend. Een ticket kost 165 euro. Wil jij nog een ticket bemachtigen? Blijf de ticketservice dan goed in de gaten houden. De kans is aanwezig dat er nog een aantal beschikbaar komen.

Afbeelding: Flickr account badsideburns

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020