Excite

Maak je klaar voor een nieuw seizoen Dexter!

Het wordt binnenkort weer genieten geblazen voor de fans van de serie Dexter. Het zesde seizoen zit er alweer aan te komen en dit keer wordt vooral de relatie tussen Dexter en zijn zus Debra onder de loep genomen. Dit weekend werd er een teaser vrijgegeven die een voorproefje geeft van wat er komen gaat.

De teaser, die je onderaan dit artikel vindt, vat de problemen waar Dexter in de afgelopen vijf seizoenen mee te maken heeft gehad kort samen. Zo komen oude bekenden als de Trinity Killer en de Icetruck Killer natuurlijk weer langs. Maar volgens de voice-over kan het allemaal nog veel erger! Aan het eind van de trailer horen we Debra om hulp gillen. Dat beloven dus weer ijzingwekkende afleveringen te worden.

"De Dexter van dit seizoen gaat weer terug naar de Dexter die je van eerdere seizoenen kent," zei Tom Nevins, directeur van zender Showtime, tegen Newsline. "Er zit een heel interessant verhaal en reis in dit seizoen." Natuurlijk wil iedereen weten of Debra er eindelijk achter gaat komen dat haar broer een gewetenloze moordenaar is. "De relatie tussen Deb en Dexter wordt onder de microscoop gelegd. En je gaat die relatie zien veranderen, geen twijfel mogelijk," aldus Nevin.

Het nieuwe seizoen is vanaf de herfst weer te zien in Amerika. Het is nog niet bekend of een Nederlandse zender de serie ook gaat uitzenden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018