Excite

Madame Tussauds verwijdert Kathleen van K3

De grote mensenwereld is keihard. Er is geen medelijden, geen tranen voor afscheid, geen mededogen met nostalgie. Dat blijkt wel uit het feit dat Madame Tussauds in Amsterdam de drie beroemde beelden van K3 resoluut uit elkaar heeft gezet. Kathleen is verplaatst, zonder gene. Moet je maar niet uit de kinderpopband stappen.

Zo gaat dat. De wereld draait gewoon door. Natuurlijk hebben Kathleen, Karen en Kirsten het er nog moeilijk mee. Na tien jaar valt elk afscheid zwaar. Maar de wereld maalt er niet om. Musea moeten correcte weergaven bieden van de werkelijkheid en emotie kent het heden niet. Fuck the past, kiss the future, dat is het credo!

Bezoekers die nu de poppen van K3 willen aanschouwen en er mee op de foto willen, zullen een panoramatoestel nodig hebben om met de volledige oude formatie van K3 op de foto te gaan. Kathleen staat namelijk drie meter verderop. Vanaf haar kruk kijkt ze met een zelfingenomen glimlach naar haar twee ex-en, zoals ze vroeger samen met Karen en Kirsten naar het publiek keek. Spijkerhard, de werkelijkheid, maar het verleden bestaat simpelweg niet. Ook niet in Madame Tussauds.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021