Excite

‘Maddie in Amerika’

Volgens een privé-detective is het verdwenen Britse meisje Madeleine McCann in Amerika. Ze zou uit Portugal ontvoerd zijn door een groep pedofielen, die haar mee naar Amerika hebben genomen. De man heeft contact opgenomen met de politie om zijn bevindingen te melden, iets waar de woordvoerder van de ouders hem in ieder geval voor bedankt heeft.

Eerder was er ook al sprake van dat het meisje ontvoerd zou zijn door kindersmokkelaars of pedonetwerken. Tot die tijd bleek er echter nog geen bewijs voor te vinden te zijn, ook niet door Interpol. De privé-detective is erg vaag over zijn bronnen, maar zegt wel bekend te zijn met het soort mensen dat Maddie heeft gekidnapt en weet uit ervaring dat ze dit vaker doen en er meestal mee weg komen.

Volgens een woordvoerder van de ouders zijn ze erg blij dat de man ervoor koos om zijn bevindingen aan de politie te melden. Die zou nu verder onderzoek doen om te kijken of er met de aanwijzingen ook iets gedaan kan worden.

Madeleine McCann verdween in 2007 tijdens een familievakantie in Portugal. Na haar ontvoering werd er een enorme zoekactie op touw gezet, waaraan miljoenen mensen meewerkten. Het meisje werd echter niet gevonden. Hoewel er nog regelmatig meldingen binnen komen, bestaat er ook een vermoeden dat ze niet meer leeft. Eerder zijn haar ouders zelfs nog gearresteerd voor de moord op hun dochter, maar dat bleek niet bewezen te kunnen worden.

Afbeelding: Flickr account danbuck57313

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020