Excite

Madeleine ontvoerd door Posh look-a-like?

Hoewel de zaak veel minder in het nieuw is dan eerder, heeft de politie de zoektocht naar de vermiste kleuter Madeleine McCann nog lang niet opgegeven. Zij onderzoeken nu een nieuw veelbelovend spoor en zijn daarom op zoek naar een Australische look-a-like van voormalig Spice Girl Victoria Beckham. Deze nog onbekende vrouw zou meer weten over de verdwijning van het meisje.

De informatie is aangeleverd door de privé-detectives van Kate en Gerry McCann. Twee getuigen hebben hen verteld hoe ze de vrouw drie dagen na Madeleine’s verdwijning tegenkwamen in een haven in Barcelona. De vrouw zou de getuigen hebben verward met iemand anders en vertelde één van hen iets dat zo veelbetekenend zou zijn, dat mag worden aangenomen dat zij meer weet over de zaak.

Er wordt nu niet alleen gezocht naar deze mysterieuze vrouw met een Australisch accent, maar ook gekeken naar de mogelijkheid dat Madeleine met een jacht naar Spanje is gesmokkeld.

Nadat de vrouw erachter kwam dat ze de verkeerde voor zich had, heeft ze mogelijk ook nog een kleine ruzie gehad met iemand die tegen haar aan liep. Uit die ruzie zou blijken dat de vrouw ook Spaans sprak.

Hoewel de getuigen ‘vanwege persoonlijke redenen’ twee jaar hebben gewacht om hun verhaal te doen, acht de politie het verhaal van de twee erg geloofwaardig.

Link naar de robottekening

Afbeelding: Flickr account MyAngelG

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020